Urządzenia i Akcesoria
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
500 g wody
-
125 g mąki z ciecierzycy
-
½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
631 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 godz. 5 min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 godz. 20 min
Waniliowy napój ryżowy
1 godz.
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Wegański placek (farinata)
1 godz. 50 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Mąka gryczana
5 min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1 godz. 30 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min